DE VUURTOREN
 Praktijk voor Orthopedagogiek & Psychologie
 

 
Waar zijn wij voor?
Wat doen wij?
Wie zijn wij?
Hoe kunt u zich aanmelden?
Waar vindt u ons?
Wat zijn de kosten?
Privacystatement/voorwaarden

 

 


      
Wat zijn de kosten?

Als u gebruik maakt van onze diensten zijn daaraan kosten verbonden. Praktijk De Vuurtoren is een particuliere praktijk. Sinds 1 januari 2015 is er een nieuwe Jeugdwet in werking getreden. De vergoeding voor hulp aan kinderen en jeugdigen tot 18 jaar wordt door de gemeente betaald mits er sprake is van een geldige indicatie . Wij verlenen BGGZ en SGGZ op basis van contracten met de gemeenten en zorgverzekeraars. Wij hebben met een groot aantal gemeenten en verzekeraars een contract. Daarnaast verlenen wij ook basis (BGGZ) en specialistische geestelijke gezondheidszorg (SGGZ) voor 18 plus via  1nP
Indien wij geen contract hebben met uw verzekeraar is toch vergoeding mogelijk. Hiervoor kunt u contact opnemen met uw zorgverzekeraar.

Als er sprake is van niet vergoede zorg betaald u zelf de kosten van de werkzaamheden. Hiervoor worden vaste tarieven gerekend.

Voor een consult wordt een vaste tijdsafspraak gemaakt.

De afspraak wordt aan u in rekening gebracht indien deze niet uiterlijk 24 uur van te voren wordt afgezegd. Bij een dubbele afspraak is dit 48 uur van te voren.

Op alle te leveren diensten zijn de algemene betalingsvoorwaarden van de NVO en MediCas van toepassing.
 

 praktijkdevuurtoren@planet.nl  -  2017 DE VUURTOREN