DE VUURTOREN
 Praktijk voor Orthopedagogiek & Psychologie
 

 
Waar zijn wij voor?
Wat doen wij?
Wie zijn wij?
Hoe kunt u zich aanmelden?
Waar vindt u ons?
Wat zijn de kosten?
Privacystatement/voorwaarden

 

 


      
Wie zijn wij?

In 2001 zijn wij gestart met [Ortho] Pedagogische en Psychologische Praktijk De Vuurtoren in Apeldoorn. De praktijk is sinds 2006 in Geesteren (Gld.) gevestigd.

Marjan van Lieshout
is GZ-Psycholoog [BIG], Orthopedagoog-Generalist [NVO] en ExperiŽntieel kinder- en jeugdtherapeute. Zij is regiebehandelaar en heeft ruime werkervaring opgedaan als orthopedagoog, behandelingscoŲrdinator en kinder- en jeugdtherapeute. Marjan is gespecialiseerd in het werken met kinderen en jongeren met sociaal-emotionele problematiek, kinderen met [ernstige] gedragsproblemen alsmede met kinderen met specifieke problematiek als ontwikkelingsstoornissen, een ontwikkelingsachterstand en/of een verstandelijke en/of meervoudige beperking. Ook heeft zij ruime ervaring in het adviseren, diagnosticeren , begeleiden en/of behandelen van adolescenten, en [jong] volwassenen met problemen. Daarnaast heeft ze veel ervaring in ouderbegeleiding.
Lid van de beroepsverenigingen NVO, WEP, LVVP, VKJP en Jeugd-App.

Floor Buijvoets is Orthopedagoog en Maatschappelijk werkende. Floor heeft de Hogere Kader opleiding Pedagogiek gevolgd met als specialisatie diagnostiek en hulpverlening.
Ze heeft ruime ervaring in het praktisch werken met kinderen en ouders, ambulante begeleiding en in het werken met kinderen met een verstandelijke en/ of meervoudige beperking.

 praktijkdevuurtoren@planet.nl  -  ©2017 DE VUURTOREN